home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διασκέδασαν με παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική στην Πυργέλα

Η βραδιά ήταν παραπάνω από επιτυχημένη, αφού μέρος των εσόδων από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθεί για βοήθεια των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Μουσική βραδιά στην Πυργέλα

Διασκέδασαν με παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική με τον Άγγελο Ανδριανό και την ορχήστρα του, στην Πυργέλα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πυργέλας ο Άγγελος Ανδριανός και η ορχήστρα του έπαιξαν και τραγούδησαν ρεπερτόριο από παλιά αγαπημένα αλλά και νεότερα τραγούδια, διασκευές και παραδοσιακά, γεφυρώνοντας το χθες με το σήμερα και την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Μουσική βραδιά στην Πυργέλα 3
Μουσική βραδιά στην Πυργέλα // ΦΩΤΟ: ΚΕΔΑΜ

Η βραδιά ήταν παραπάνω από επιτυχημένη, αφού μέρος των εσόδων από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθεί για βοήθεια των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, μια πράξη που αποδεικνύει  ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αρετή της αλληλεγγύης μπορεί να επαναπροσδιορίσει τις ανθρώπινες σχέσεις, σε κάθε δραστηριότητα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας ΑΘΗΝΑ ευχαρίστησε την ΚΕΔΑΜ για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση της Μουσικής Βραδιάς της 17ης Σεπτεμβρίου, που διοργάνωσε ο σύλλογος και η Τ.Κ. Πυργέλας του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis