home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Πτωχός: Αναβάλλει για το Σάββατο την παρουσίαση του συνδυασμού λόγω της τραγωδίας στη Λιβύη

Στο τραγικό συμβάν στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους 3 Έλληνες στρατιωτικοί και δύο αδέλφια, παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης, που εκτελούσαν χρέη διερμηνέων
Δημήτρης Πτωχός (3)

Η τραγική είδηση της απώλειας των πέντε Ελλήνων στη Λιβύη φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα της περιφερειακής παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά», με τον Δημήτρη Πτωχό να σπεύδει να αναβάλλει την αυριανή εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός του.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του:

«Η Πατρίδα μας θρηνεί και αγωνιά. Θρηνεί για την απώλεια των πέντε συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής, σε μία χώρα που επλήγη από το κύμα κακοκαιρίας που πλήγωσε και την Ελλάδα.

Τους τιμούμε ευλαβικά καθώς πήγαιναν να σώσουν ζωές και να βοηθήσουν συνανθρώπους μας, ενώ αγωνιούμε για τους τραυματίες που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων χάθηκαν αλλά και στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι με τους τραυματίες συμπατριώτες μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, η αυριανή μας εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός μας αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο 23/9, στις 19:00, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη».

Πτωχός Τρίπολη

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis