home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έλενα Χατζηνικολάου: Γιατί, μπορώ να είμαι χρήσιμη για την Αργολίδα

Η Ελένη (Έλενα) Κ. Χατζηνικολάου είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας με τον Δημήτρη Πτωχό – Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Έλενα Χατζηνικολάου1

Η Αργολίδα μας, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με ανθρωποκεντρική λογική για μια Περιφέρεια με στόχο την Ανάπτυξη και την Ποιότητα ζωής όλων μας. Η Ανανέωση προσώπων φαντάζει επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα και σχέδιο, ώστε ο τόπος μας να γίνει ισχυρός, παρών σε όλες τις δυναμικές εξελίξεις.

Έλενα Χατζηνικολάου

Της Ελένης (Έλενας) Κ. Χατζηνικολάου*

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Ναυπλίου, προερχόμενη από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια με έντονη παρουσία και δράση επί σειρά ετών, σε όλη την έκταση της Περιφέρειας μας. Οι καταβολές μου, μου έδωσαν την δυνατότητα να έρθω σε επαφή από μικρή ηλικία με όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες, που διαχρονικά αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Σε ότι αφορά την επιστημονική μου ιδιότητα, είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιούμενη  στον χώρο των μελετών και κατασκευών για την εκπόνηση πλήθους τεχνικών έργων. Με γνώμονα την επιστημονική μου κατάρτιση, καθώς και την συνολική επιχειρηματική μου πορεία εως σήμερα, έχοντας βαθιά πίστη στην ανάγκη για ανανέωση και νέα οπτική, με σκοπό την πρόοδο και την αναβάθμιση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αποφάσισα να είμαι παρούσα, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας μετά από την αποδοχή της τιμητικής πρότασης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, ώστε να είμαι χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο μας.

Η Αργολίδα είναι μια περιοχή  με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα, μια περιοχή με προοπτική και δυνατότητες. Χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα, μια ριζική μεταρρύθμιση. Προσωπικά επιθυμώ να συμβάλλω με τις  διοικητικές ικανότητες, τις γνώσεις και την διάθεσή μου στην βελτίωση της καθημερινότητας μας, με επίκεντρο τον πολίτη.

Έλενα Χατζηνικολάου Δημήτρης Πτωχός

Ως άμεσες  προτεραιότητες παραθέτω τις εξής:

  • Η Στήριξη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος.
  • Η Εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω την αναβάθμισης ψηφιακών υπηρεσιών, προς αποφυγήν γραφειοκρατικών διαδικασιών.
  • Η Προσέλκυση επενδύσεων με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, της αύξηση της παραγωγικότητας, την ουσιαστική ενίσχυση του τουριστικού προιόντος μας.
  • Ο Εκσυγχρονισμός υποδομών μέσω της προσέλκυσης και αξιοποίησης σημαντικών κονδυλίων (Οδικά δίκτυα, αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση, αξιοποίηση των υδάτινων πόρων)
  • Η Προστασία του Περιβάλλοντος, Ενίσχυση χώρων πρασίνου
  • Η Ανάδειξη και Αξιοποίηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς της Περιφέρειας μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ με σεβασμό και πλήρη αίσθηση ευθύνης την ψήφο σας, ώστε να μου δωθεί η δυνατότητα να εργαστώ επί τω έργω, ώστε να είμαι χρήσιμη για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Αναμφίβολα εμείς οι νέοι συνιστούμε τον καίριο παράγοντα αναμόρφωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φέροντας τον αέρα της αλλαγής και δίνοντας προστιθέμενη αξία στην ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.

Με εκτίμηση

Ελένη (Έλενα) Κ. Χατζηνικολάου, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας με τον Δημήτρη Πτωχό-Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis