home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
palamidio 2023 afisa a3 teliki2 (1)

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα.

Ο σύλλογός Choy Lee Fut, σταθερά επί 15 χρόνια με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού, σχεδιάζει και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διοργανώσεις.

Έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διέπεται από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.

Επίσης το πρωτάθλημα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων διατίθεται για κοινωφελείς σκοπούς. Την περσινή χρονιά προσφέρθηκε το ποσό των 800 ευρώ στο σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Φέτος ανάλογο ποσό θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου.

Για την επίτευξη του σκοπού, απευθύνεται πρόσκληση συμμετοχής σε υποστηρικτές, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και σε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και γενικά όλες τις αρετές να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

palamidio 2023 afisa a3 teliki2 1

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis