home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ανοιχτοί οι δρόμοι που είχαν κλείσει από κατολισθήσεις

Ο κίνδυνος για ακραία φαινόμενα στην Αργολίδα δεν έχει περάσει καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το μεσημέρι προς απόγευμα.
Καταστροφές στον Δήμο Επιδαύρου 3

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη όλοι οι δρόμοι σε κεντρικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αργολίδας που είχαν κλείσει απο κατολισθήσεις λόγω της κακοκαιρίας είναι ανοιχτοί.

Συνεργεία των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και εργολάβων έδωσαν μάχη από τα ξημερώματα για την απομάκρυνση μεγάλων όγκων χωμάτων που είχαν κλείσει σε πολλά σημεία τους δρόμους.

Εξαιρείται η Επαρχιακής Οδός Παλαιάς Επιδαύρου-Μεθάνων από το 5,8 χιλιόμετρο (διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό Παλαιάς Επιδαύρου-Κολιάκι) έως το 8,5 χιλιόμετρο, όπου έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Ο κίνδυνος για ακραία φαινόμενα στην Αργολίδα δεν έχει περάσει καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το μεσημέρι προς απόγευμα.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η κακοκαιρία που ήδη προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη 7/9, προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis