home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πώς αποτιμά ο Εμπορικός Σύλλογος τη Λευκή Νύχτα

Ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου στη Λευκή Νύχτα του Σαββάτου
Λευκή Νύχτα 2023 Ναύπλιο ψώνια (23)

Ολοκληρώθηκε η 4η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου με τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου να αποτιμά τη βραδιά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Μία ανεπανάληπτη φαντασμαγορική Λευκή Νύχτα, η οποία ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία καθώς η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου ήταν πέραν του αναμενόμενου εντυπωσιακή.

Η βραδιά εξελίχτηκε σε ένα μεγάλο party, δημιουργώντας μία εορταστική και ξέγνοιαστη διάθεση, αφού η πόλη του Ναυπλίου γέμισε με κόσμο, χρώμα και οι καταστηματάρχες είδαν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις έως 80%. Η ενιαία μουσική διασκέδαζε τον κόσμο σε όλους τους δρόμους μαζί με πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους καταναλωτές συνεισφέροντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η καθιέρωση του θεσμού της Λευκής Νύχτας Ναυπλίου στη συνείδηση του κόσμου, απέδειξε για άλλη μία φορά, με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, ότι αποτελεί ένα σπουδαίο εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός , αναδεικνύοντας το Ναύπλιο τη αγορά και την επιχειρηματικότητά του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στον καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει αυτή τη τεράστια επιτυχία.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου απευθύνει ευχαριστίες ονομαστικά σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας.

Κυρίως όμως ευχαριστεί με όλη του τη καρδιά τον κόσμο, «που συντέλεσε με τη παρουσία του σε αυτή τη μοναδική, μαγική, γεμάτη κέφι και ενέργεια νύχτα, στηρίζοντας και δίνοντάς μας το κίνητρο να ετοιμαζόμαστε ακόμα καλύτερα για την επόμενη Λευκή Νύχτα Ναυπλίου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis