home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης στη Λευκή Νύχτα: Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας

Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο Μάκαρης

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις  του τόπου μας γιατί ο σεβασμός ξεκινάει με την συνειδητοποίηση πως όλοι αγωνιζόμαστε, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης στη Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου: «Η Νέα  Εποχή, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, μαζί με ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού, συμμετείχαν στην γιορτή που διοργάνωσε ο Εμπορικός Συλλόγου Ναυπλίου.

Επισκέφθηκαν τα καταστήματα της πόλης συζήτησαν με τους επαγγελματίες και συμφώνησαν πως η αγορά του Ναυπλίου, έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τόνωσης και περισσότερες συγκεκριμένες προτάσεις που θα απογειώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον».

Επισημαίνεται ακόμα στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης: «Στη Νέα Εποχή, δομήσαμε το στρατηγικό πλάνο προώθησης της Λευκής Νύχτας και έχουμε ήδη καταθέσει στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου. Η πρόταση αυτή αποτελεί μέρος των προτάσεων και του προγράμματος του Συνδυασμού μας. Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις  του τόπου μας γιατί ο σεβασμός ξεκινάει με την συνειδητοποίηση πως όλοι αγωνιζόμαστε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis