home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σύλλογος Εστίασης: Ποιόν θέλουν δήμαρχο στο Ναύπλιο

Ο επαγγελματικός σύλλογος παίρνει θέση για τις δημοτικές εκλογές και δεν μένει αμέτοχος, στέλνοντας μήνυμα στους υποψηφίους
Ναύπλιο: Rapid test στο δημαρχείο

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι» παίρνει θέση για τις δημοτικές εκλογές και δεν μένει αμέτοχος σε αυτές. Ποιόν θέλουν δήμαρχο στο Ναύπλιο, τα μέλη του επαγγελματικού συλλόγου;

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην οικονομική δραστηριότητα της πόλης μας. Ενισχύουν την απασχόληση, στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, συμβάλουν στην ενδυνάμωση του τουριστικού προορισμού του Ναυπλίου».

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι» επισημαίνει ακόμα στέλνοντας μήνυμα στους υποψηφίους: «Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να αναδείξει συνέργιες που θα λειτουργήσουν υπέρ της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Ναυπλίου. Αυτονόητα λοιπόν θα έχει την στήριξη και την συνεργασία του συλλόγου μας, παραμένοντας προσηλωμένοι στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας».

Επί της ουσίας απαντώντας στο ερώτημα, ποιόν θέλουν δήμαρχο στο Ναύπλιο, ο επαγγελματικός σύλλογος τονίζει: «Ως ενεργοί πολίτες στηρίζουμε το σύνολο υποψηφίων που θέτουν στην κρίση των συμπολιτών μας την υποψηφιότητα τους, θεωρώντας αυτονόητο πως όλοι μαζί θα εργαστούμε για την ανάπτυξη της πόλης μας. Ο ρόλος παραμένει θεσμικός, διακριτός και προς όφελος όλων».

Τέλος, ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι» εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, κουράγιο και δύναμη στην προσπάθειά τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis