home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: 18χρονοι εκβιάσαν 17χρονο αλλά τους περίμενε μια έκπληξη

Οι δύο νεαροί απειλούσαν νεαρά άτομα με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα – Συνελήφθησαν για δύο περιπτώσεις εκβίασης
astynomia αστυνομία

Δύο 18χρονοι φαίνεται πως εκβίαζαν συστηματικά άτομα νεαρής ηλικίας με στόχο να τους αποσπούν χρηματικά ποσά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών τους συνέλαβαν για δύο περιστατικά εκβίασης στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένας 21χρονος, οι δύο δράστες -τους οποίους γνωρίζει προσωπικά- τον προσέγγισαν και τον απείλησαν ότι αν δεν τους παραδώσει το ποσό των 80 ευρώ θα τον χτυπήσουν. Εκείνος δεν είχε πάνω του τα χρήματα που απαιτούσαν οι δύο 18χρονοι κι έτσι τους παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Από την προανάκριση, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ οι δύο δράστες είχαν επιχειρήσει με τον ίδιο τρόπο να αποσπάσουν 200 ευρώ από έναν 17χρονο, με τον οποίο γνωρίζονταν από το ΕΠΑΛ Άργους.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον ανήλικο στην Αρχαία Επίδαυρο και τον εξανάγκασαν να στείλει μήνυμα στην μητέρα του, ζητώντας 200 ευρώ με την πρόφαση ότι δήθεν θέλουν να αγοράσουν παπούτσια.

Ο 17χρονος, ωστόσο, τους έστησε παγίδα και έτσι δεν ολοκλήρωσαν τα σχέδιά τους. Τους οδήγησε έξω από το σπίτι του, όπου περίμενε ένα συγγενικό του πρόσωπο, και τότε οι δράστες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis