home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Έπεσαν οι υπογραφές για την παράκαμψη Ξηροπήγαδου

Επίσης, ο περιφερειάρχης, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση για την σύνταξη μελετών αποχέτευσης και του Βιολογικού Καθαρισμού της Καρύταινας
Νίκας υπογραφή

Σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της μελέτης των περιβαλλοντικών όρων, αναφορικά με την τροποποίηση της χάραξης της παράκαμψης του Ξηροπήγαδου Κυνουρίας, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η παράκαμψη, αποτελεί μέρος του έργου που αφορά την βελτίωση του δρόμου Κιβέρι – Άστρος – Άγιος Ανδρέας – Τυρός – Λεωνίδιο.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για την εκπόνηση μελέτης κτηματογράφησης εναλλακτικής χάραξης και την σύνταξη πινάκων αναλογισμού.

Επίσης, ο περιφερειάρχης, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση για την σύνταξη μελετών αποχέτευσης και του Βιολογικού Καθαρισμού της Καρύταινας (έργο του ΕΑΠ).

Αντικείμενο στης σύμβασης είναι η συμβουλευτική – τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών του δήμου Μεγαλόπολης, απ΄ τον Μοριά Α.Ε. σχετικά με τη συλλογή και την επεξεργασία στοιχείων για την σύνταξη μελετών αποχέτευσης και δημιουργίας εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στην Καρύταινα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis