home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Μάκαρης κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 213 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους

Η «Νέα Εποχή» διεκδικεί τη νέα Δημοτική Αρχή στον Δήμο Ναυπλιέων και ελπίζει σε έναν έντιμο, καθαρό και μαχητικό προεκλογικό αγώνα.
Κώστας Μάκαρης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κατάθεση της πληθώρας υποψηφίων του συνδυασμού «Νέα Εποχή», στη σχετική Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών. Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 213 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μάκαρη διεκδικεί τη νέα Δημοτική Αρχή στον Δήμο Ναυπλιέων.

«Ελπίζουμε σε έναν έντιμο – μαχητικό προεκλογικό αγώνα όπως άλλωστε ήδη κάνουμε, να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία ελπίζοντας να προκύψει το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των συνδημοτών μας», αναφέρει ο Κ. Μάκαρης.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωσή του στο παρακάτω βίντεο:

Γρηγόρης Γαβρήλος και Μαρία Νούλα με τον Μάκαρη

Οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από την παράταξη «Νέα Εποχή» είναι οι εξής:

Ο Γρηγόρης Γαβρήλος στα Ίρια

Ο Γρηγόρης Γαβρήλος από την Κάντια θα είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μάκαρη στις προσεχείς εκλογές. Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Είμαι μόνιμος κάτοικος Κάντιας (ΙΡΙΑ). Μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, που έχει δυστυχώς παραμείνει στάσιμη και με τεράστια προβλήματα.

Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ , για να βοηθήσω στην αλλαγή της Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό και επέλεξα τον συνδυασμό του κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, ο οποίος θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στα Ίρια».

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η Μαρία Νούλα στο Ναύπλιο

Η Μαρία Νούλα θα είναι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Όπως αναφέρει η ίδια:

«Ξεπερνώντας το στενό πολιτικό πλαίσιο που όρισαν οι προηγούμενες γενιές για εμάς, θέλω να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με την Νέα Εποχή του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Η νέα αυτή εποχή επιχειρεί να ενσαρκώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που μετράνε για το σύγχρονο πολίτη: τον επίκαιρο λόγο, την αποτελεσματικότητα, την διαφάνεια καθώς και την πολιτική αντιληπτικότητα που θα συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της πόλης μας.

Οφείλω όμως να επικεντρωθώ στην ουσιαστική σημασία αυτής της υποψηφιότητας, η οποία πέρα από την έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης μου στον κύριο Μάκαρη, δεν είναι άλλη από την αναγνώριση της επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή, για βελτίωση και για εξέλιξη, που υφίσταται στον τόπο μας.

«Τα πάντα ρέει και ουδέν μένει» και μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο δύναται το μεταβάλλον να αναπαυθεί, σύμφωνα με τον Ηράκλειτο.

Επομένως, μόνο η αλλαγή μπορεί να φέρει την πολυπόθητη λύτρωση στο ιστορικό και αγαπημένο από πολλούς Ναύπλιο.

Με συνοδοιπόρους την κριτική μου σκέψη αλλά και αξιόλογους συνυποψήφιους, υποσχόμαστε μια νέα πνοή. Αυτήν, που αναζητούμε όλοι χρόνια».

ΝΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis