home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

95 μπανγκαλόους, 18 κατοικίες και 2 υπερπολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους

Αστέρια Γλυφάδας: Ολοκληρώνεται το υπερπολυτελές One & Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Αστέρια Γλυφάδας (14)

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο One & Only Aesthesis που βρίσκεται στα παλιά Αστέρια Γλυφάδας ανοίγει τις πύλες στις αρχές Οκτώβριου. Το Urban Resort όπως το χαρακτηρίζουν είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με προϋπολογισμού 300 εκατ. ευρώ, από την εταιρεία Grivalia Hospitality.

Το συγκρότημα φιλοξενείται σε έκταση 210 στρεμμάτων προστατευμένης δασικής περιοχής που εκτείνεται μέχρι την παραλία και διαθέτει 95 μπανγκαλόους τα οποία αναπτύχθηκαν στο προϋπάρχον οικοδομικό αποτύπωμα των Αστεριών, έτσι ώστε να προσφέρουν φιλοξενία κορυφαίου επιπέδου.

Το συγκρότημα αποτελείται από 95 μπανγκαλόους, 18 κατοικίες και 2 υπερπολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους. Ακόμη θα υπάρχουν εστιατόριο, beach και pool bar, σπα, γήπεδα τένις κ.ά. Ως κορωνίδα των υποδομών προωθείται η Villa One, που προσδιορίζεται ως χαρακτηριστική της φιλοσοφίας του brand One & Only. Φιλοξενείται σε έκταση 1,4 στρεμμάτων και διαθέτει, μεταξύ άλλων, δύο υπνοδωμάτια και μεγάλη πισίνα με θέα. Μάλιστα η Villa One μπορεί να συνδεθεί με τη Villa Nostos, τη δεύτερη βίλα του θερέτρου, ώστε να λειτουργήσει ως έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων. Παράλληλα, στη «γειτονιά» αυτή έχει αναπτυχθεί και η λεγόμενη κατοικία Epos Residence, που διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια.

Υπεύθυνος για το One & Only Aesthesis στη Γλυφάδα, δηλαδή ο γενικός διευθυντής του resort, είναι ο Γιαν Ζιλέ, που εκτιμά πως «με το One & Only Aesthesis ξεκινάει η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενός θρυλικού θερέτρου το οποίο θα λειτουργήσει για πολλούς Ελληνες ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και στο σήμερα». Οπως τονίζει, «τους επισκέπτες περιμένει μια εμπειρία εμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, όταν η περιοχή έσφυζε από ζωή και η χώρα πρωταγωνιστούσε σε πολυσυζητημένες χολιγουντιανές παραγωγές». Σημειώνεται πως η αρχιτεκτονική του One & Only Aesthesis επιχειρεί να συνδέσει το σήμερα με το ντιζάιν της δεκαετίας του ’60.

Στο συγκρότημα θα φιλοξενούνται και ένα all-day εστιατόριο, το Ora, που διευθύνει ο σεφ Εκτορας Μποτρίνι, το El Bar de Paco Morales, ένας pop-up χώρος για δείπνο από τον Πάκο Μοράλες, το Alelia bar και το beach και pool bar Minima. Ακόμη υπάρχει σπα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα τένις και πάντελ αλλά και ένα KidsOnly Club. Το δε Beach Club και οι καμπάνες του προορίζεται μόνο για ενηλίκους και θα προσφέρει ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.

Βίντεο: Michael Miller

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis