home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Makaris Group Μέγας χορηγός του πρωταθλητή Ταεκβοντό Μάριου Κανέλλου

Ο Μάριος είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, γνωστός για την αφοσίωσή του και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων στον τομέα του
ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ (1)

Πιστοί στις δεσμεύσεις του Ομίλου η Makaris Group ανακοινώνει ότι θα στηρίξει ως Μέγας χορηγός τον αθλητή της από το Άργος, Μάριο Κανέλλο, στο επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος taekwondo εφήβων.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σημαντική ένδειξη της προσήλωσης της εταιρείας στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της ενίσχυσης ταλαντούχων αθλητών.

Ο Μάριος είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, γνωστός για την αφοσίωσή του και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων στον τομέα του. Με την υποστήριξή της Makaris Group, θα του παρασχεθούν οι πόροι και η οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται για να αναπτύξει το ταλέντο του και να υπερβεί τα όριά του.

ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΑΝΝΕΛΛΟΣ 1

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Makaris Group Κωνσταντίνος Μάκαρης:

«Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ της Makaris Group και του Μάριου θα είναι αμοιβαία επωφελής και θα οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως έχει συμβεί και με άλλους αθλητές που κατά καιρούς ο Όμιλός μας έχει στηρίξει.

Μέσω αυτής της συνεργασίας στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, θα τον στηρίξουμε όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με την προώθηση του ονόματός του και των επιτευγμάτων του στον αθλητικό χώρο.

ΜΑΚΑΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 2

Ο Μάριος, από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί και να εξελίσσεται, με στόχο να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ στον τομέα του αθλητισμού.

Με δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης τόνισε ότι προτίθεται να προσφέρει στον Μάριο Κανέλλο όλη την υποστήριξη που χρειάζεται και να διασφαλίσει ότι θα έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να τον συγχαρούμε για τις επιδόσεις του μέχρι σήμερα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis