home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χάλκινος ο Μάριος Κανέλλος από το Άργος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό εφήβων

Ο αθλητής του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ένωση Αργολίδα Ταεκβοντό κατετάγη τρίτος στην κατηγορία των 51 κιλών, ανάμεσα σε 24 αθλητές
Μάριος Κανέλλος χάλκινο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Κανέλλος από το Άργος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό εφήβων και νεανίδων που διοργανώνεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο αθλητής του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ένωση Αργολίδα Ταεκβοντό κατετάγη τρίτος στην κατηγορία των 51 κιλών, ανάμεσα σε 24 αθλητές.

Αρχικά κέρδισε με 2-0 τον Βόσνιο Ντιζντάρ και στη συνέχεια προκρίθηκε στα προημιτελικά επικρατώντας 2-1 του Δανού Πέτερσεν. Για να περάσει στα ημιτελικά νίκησε με 2-0 τον Σλοβένο Μίκλαβτσιτς. Στην τετράδα ηττήθηκε από τον Ουκρανό Μανένκοφ.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ένωση Αργολίδα Ταεκβοντό στον οποίο ανήκει ο αθλητής αναφέρει: «Η Πρόεδρος Πουλοπούλου Χριστίνα-Μαρία συγχαίρει τον Πρωταθλητή του Συλλόγου και προσκαλεί την Κυριακή 27/8 και ώρα 9 μμ όλους να παραβρεθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή του Κανέλλου Μάριου του Νικολάου, (πτήση Εσθονία-Αθήνα). Τα παιδιά είναι η ελπίδα αυτού του τόπου, δείξτε τους ότι οι κόποι τους δεν δαπανώνται άδικα!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis