home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ερμιόνη πλημμύρισε συναισθήματα … μέσα από τα μάτια της Ανθούλας

Στο κατάμεστο προαύλιο της Κοινότητας Ερμιόνης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια παράσταση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης
Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης παραδοσιακοί χοροί (8)

Στο κατάμεστο προαύλιο της Κοινότητας Ερμιόνης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου, η ομολογουμένως επιτυχημένη ετήσια παράσταση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης με τίτλο: «Μέσα από τα μάτια της Ανθούλας» και θέμα το εικαστικό έργο της τοπικής μας ζωγράφου με επίκεντρο τα φανταστικά έργα που φιλοτέχνησε με θέμα τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και πέντε βίντεο από το αρχείο της Ρίνας Λουμουσιώτη και της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, πράγμα το οποίο διάνθισε την παράσταση μας, έδωσε φως στη πραγματική διάσταση της προσωπικότητας της Ανθούλας.

Η παράσταση επίσης πλαισιώθηκε από 27 παιδιά της χορευτικής μας οικογένειας και 30 έφηβους-ενήλικες που ζωντάνεψαν τους πίνακες της Ανθούλας και πραγματικά έλαμψαν πάνω στην σκηνή.

Η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης απευθύνει ευχαριστίες:

  • Στους 35 ανθρώπους που μας βοήθησαν οικονομικά, στους χορηγούς κοινώς, που κάθε φορά εκπληρώνουν τις παραστασιακές επιδιώξεις.
  • Στα μέλη του χορευτικού ταξιδιού, που ομόρφυναν, απογείωσαν και παραμέρισαν για λίγο την προσωπική τους ζωή για να έχει η ομάδα αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
  • Τους αφανείς ήρωες, πίσω από τη σκηνή που στιγμάτισαν καθοριστικά το παραστασιακό αποτέλεσμα, την Γιώτα, την Μιρέλα, την Κατερίνα, τον Κώστα, τον Γιάννη, την Καλομοίρα.
  • Τους μουσικούς που σε ένα ταξίδι αστραπή, έσφιξαν τα δόντια, πίστεψαν στον εγχείρημα και έβαλαν τα δυνατά τους: τον Μανούσο Κλαπάκη, τον Γιώργο Μαρινάκη, τον Ηλία Γάκο, τον Ηλία Μαυρίκη & τον Χρήστο Χάρη.
  • Τον αντιδήμαρχο Ερμιόνης, Δαμιανό Κουτούβαλη για την βοήθεια που παρείχε.
  • Όλους τους φίλους και τις φίλες της ομάδας που ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χωρίς εκείνους και εκείνες, η παράστασή θα ήταν μια πρόβα χωρίς χειροκρότημα. Και το χειροκρότημα καθώς και η έκρυθμη εξωτερίκευση θετικών σχολίων είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές αντιδράσεις που σχηματίζουν χαμόγελα παντού και κάνουν την ομάδα να ερχεται πιο δυνατά το 2024 και με μεγάλη χαρά να διοργανώσει τους εορτασμούς των 10 χρόνων της ομάδας.
  • Τον Θανάση και τον Θοδωρή Σκανδάλη για τον υπέροχο φωτισμό και το ξεχωριστό ήχο.
  • Την Νάντια Ρόζου για τον σχεδιασμό της αφίσας.
  • Την Άννα Μαζ για τις υπέροχες φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το δελτίο τύπου & τον κύριο Πάρη, την Κλειώ, τον Γιώργο και όλους τους συνεργάτες τους που ομορφαίνουν και αναδεικνύουν τις χορευτικές στιγμές μέσα από τις κάμερες τους.
  • Τον Βαγγέλη Φραγκιαδάκη που μέσα σε λίγα λεπτά τηλεφωνικής συζήτησης και τελευταία σχεδόν στιγμή, με κατάλαβε, με πίστεψε, με εξυπηρέτησε, μου έκανε την τιμή να συνεργαστούμε.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να στήνεις παραστάσεις με περίπου 80 συντελεστές», τονίζουν οι διοργανωτές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis