home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Λιμανάκι της Αγάπης: Ο πιο ρομαντικός όρμος του Αργοσαρωνικού

Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και παραλία με κατάξανθη άμμο, αγκαλιασμένα από πυκνό πευκοδάσος στον πανέμορφο Πόρο.
Το λιμανάκι της αγάπης Τροιζηνία

Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και παραλία με κατάξανθη άμμο, αγκαλιασμένα από πυκνό πευκοδάσος σε έναν πολύ ρομαντικό όρμο του Αργοσαρωνικού, στον πανέμορφο Πόρο.

Το Λιμανάκι της Αγάπης ένας πολύ ρομαντικός όρμος, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πράσινο και τα γαλαζοπράσινα νερά κάνοντας μπάνιο …κάτω από τα πεύκα!

Είναι οργανωμένη παραλία με μπαράκι, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ, φρεσκοστυμμένους χυμούς, καφέδες η κάτι από τα γευστικά μας γεύματα.

Απέχει 200 περίπου μέτρα από το Νεώριο, στο οποίο υπάρχουν το Ξενοδοχείο “Παύλου”, το Ξενοδοχείο “Άγκυρα”, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια “Μουρτζούκου Μαρία” και τα Studios “Simeon”.

Στο Νεώριο επίσης υπάρχουν το Εστιατόριο “Βασίλης”, το Εστιατόριο του Ξενοδοχείου “Παύλου” και το Εστιατόριο του Ξενοδοχείου “Άγκυρα”.

Στον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη, που προσθέτουν επιπλέον αίγλη στο Λιμανάκι της Αγάπης.

Το Λιμανάκι της Αγάπης συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες που έρχονται από το παλιό λιμάνι του Πόρου στο Νεώριο, που απέχει 5 λεπτά από το Λιμανάκι της Αγάπης. Αν έχετε διάθεση να περπατήσετε, τότε χρειάζεστε περίπου 35 λεπτά για να έρθετε από την πόλη του Πόρου.

Βίντεο: Άγγελος Αρναουτέλης

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis