home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Δεν σπάει ο πάγος μεταξύ Πτωχού και Νίκα

Προβληματισμός στη Νέα Δημοκρατία και προσπάθεια για να βαφτεί μπλε η περιφέρεια
Πτωχός Λακωνία (9)

Παγωμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, ο οποίος έκλεισε μεν το ψηφοδέλτιό του και μάλιστα ετοιμάζεται να το ανακοινώσει πριν την καταληκτική ημερομηνία, όμως αυτό δεν αρκεί για να ξαναβάψει μπλε την Περιφέρεια.

Οι προσπάθειες Πτωχού να προσεγγίσει την Παναγιώτη Νίκα δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, με τον πάγο να μην έχει σπάσει. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αρκείται να κάνει περιοδείες και να παλεύει σε 24ωρη σχεδόν βάση για να γίνει γνωστός σε πόλεις και χωριά, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο νυν Περιφερειάρχης συνεχίζει να προβάλλει το έργο του.

Την ίδια ώρα -όπως αναφέρεται και σε χθεσινό δημοσίευμα στο Θεωρείο της Καθημερινής, «η Ν.Δ. στρέφει σιγά σιγά την προσοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να δει τον Οκτώβριο να βάφεται πάλι γαλάζιος ο χάρτης. Στο παρασκήνιο, τώρα, να σας πω ότι αρκετοί θεωρούν πως όσο προχωρούμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να ζητηθεί και η συνδρομή του Παναγιώτη Νίκα, ώστε να «κλειδώσει» η νίκη του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το ερώτημα είναι από ποιον θα γίνει αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καταλληλότερος να το κάνει είναι ο ίδιος ο υποψήφιος που θα τον διαδεχθεί στη θέση. Πτωχός πάντως και Νίκας είχαν το πρώτο τετ α τετ προσφάτως στην Τρίπολη, χωρίς, όμως, να σπάσει –ακόμη– ο πάγος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis