home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πόρτο Χέλι: Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις»

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους τα εγκαίνια
Γεύσεις και Όψεις Πορτοχέλι (8)

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους επισκεπτών και εκπροσώπων φορέων της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα 23 Αυγούστου τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Γιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαντζούνης Ιωάννης και ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβρήλος Γεώργιος.

Από το Επιμελητήριο Αργολίδας παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γκαρκάσουλας Κώστας, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δανούσης Μανώλης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρράς Δημήτρης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παπαθανασίου Θοδωρής, η κα Μερτύρη Χρυσαυγή μέλος Δ.Σ. και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού κ. Ψυχογυιός Παναγιώτης.

Στην έκθεση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γανώσης Αναστάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Βασίλης, οι Αντιδήμαρχοι του Δ. Ερμιονίδας κα Λούμη-Γιαννικοπούλου Αγγελική, κ. Αντουλινάκης Σπυρίδων, κ. Πιτσάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π κ. Μέξης Παναγιώτης, από την αντιπολίτευση ο κ. Λάμπρου Τάσος (Δημοτικός Σύμβουλος) και ο κ. Τόκας Τάσος (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Φλωρής Μανώλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πορτοχελίου κ. Κόκκαλης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιδίου κ. Αντώνιοζας Νικόλαος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Διδύμων κα Προσίλη Ελένη, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δ. Ερμιονίδας κ. Τσαμαδός Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Λυγερός Παναγιώτης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Δημητρίου Δημήτριος , η πολιτευτής Αργολίδας κα Σκούρτη Βιβή και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος Τάσσος.

Η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προβαλλόμενα προϊόντα ήταν διαρκώς αυξανόμενο, δημιουργώντας ένα κλίμα ευφορίας, ικανοποίησης και δικαίωσης στους εκθέτες αλλά και στους διοργανωτές, των οποίων οι στόχοι επιτεύχθηκαν στο ακέραιο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος:

«Η πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης αποτελεί ορόσημο για την πορεία της και όπως είναι αντιληπτό διαθέτει όλη τη δυναμική για να προάγει την Αργολική επιχειρηματικότητα, να προβάλλει τις τοπικές μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις, να ενισχύσει τις τοπικές οικοτεχνίες και να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους στην έκθεση αλλά και για τον τρόπο που διαμόρφωσαν τα περίπτερα τους».

Γεύσεις και Όψεις Πορτοχέλι (9)

Μέχρι και την Κυριακή 27 Αυγούστου θα λάβουν χώρα ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις και γαστρονομικές δράσεις εντός του χώρου της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις» και σας καλούμε να την επισκεφθείτε!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis