home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η «Ναυπλία Ενωμένη» παρουσιάζει το πρόγραμμά της και ανοίγει διάλογο με τους πολίτες

«Θεμέλιο κάθε σοβαρής μεταρρύθμισης αποτελεί ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα».
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» με δημοκρατικό ήθος και σεβασμό στο Ναύπλιο και τους Ναυπλιώτες, παρουσιάζει το πρόγραμμά της, αποφεύγοντας τις προσωπικές κοκορομαχίες και τις παλαιοκομματικού τύπου κόντρες, ανοίγοντας εποικοδομητικό διάλογο με την κοινωνία των πολιτών. 

Βάσει του διαλόγου συνιστά η προγραμματική πρόταση της παράταξης την οποία παρουσιάζει σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της (https://nafpliaenomeni.gr/category/programma/) Καλύπτει όλο το φάσμα των παρεμβάσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει μια δημοτική αρχή. Είναι προϊόν συλλογικής εργασίας των μελών της παράταξης.

ΦΩΤΟ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Όπως αναφέρει η παράταξη του Δημήτρη Παπαδημόπουλου:

«Στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα θα έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας, να τις συζητήσουμε, να αναδείξουμε και άλλα προβλήματα που θα μας υποδείξουν οι συμπολίτες. Χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και προσωπικές εμμονές, αλλά με τη συμμετοχή του συνόλου των Ναυπλιέων θα προχωρήσουμε, για το Ναύπλιο του μέλλοντος, το ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε κεφάλαια ανά τομέα δράσης. Ένας σύγχρονος Δήμος με αυξημένες (σε σύγκριση με το παρελθόν) αρμοδιότητες μπορεί να προσφέρει πολλά στο επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Εξετάζουμε και προτείνουμε λύσεις σε κάθε τομέα εφικτής παρέμβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis