home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Μανώλης Μάκαρης ήρθε στην Αργολίδα και έκανε γνωστούς τους πρώτους υποψήφιους

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη στο Άργος και την Ερμιονίδα
Μανώλης Μάκαρης Αργολίδα (2)

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας περιόδευσε ο Μανώλης Μάκαρης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό “Πρώτα η Πελοπόννησος”, συνοδευόμενος από υποψήφιες και υποψήφιες συμβούλους του, την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση “Γεύσεις και Όψεις” στο Πόρτο Χέλι, η οποία θεωρεί ότι αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα προβολής των τοπικών προϊόντων, της επιχειρηματικότητας της περιοχής και της τουριστικής της δυναμικής.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης, επισκέφθηκε το Άργος και είχε συνάντηση με μέλη του συνδυασμού του όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, καθώς και θέματα του προγράμματος του παράταξης για την επόμενη ημέρα της Πελοποννήσου.

Μανώλης Μάκαρης Αργολίδα

Στην επίσκεψη στο Πόρτο Χέλι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργο Γαβρήλο και μέλη του συνδυασμού του, συνομίλησαν με εκθέτες και επισκέπτες, ενώ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτη Δαμούλο.

Ο Μανώλης Μάκαρης τονίζει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να υποστηρίξει δυνατά τη συνεργασία των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων προβολής των προϊόντων της Πελοποννήσου και της καινοτομίας στο επιχειρηματικό επίπεδο και στον τουρισμό, στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας μιας ενιαίας πελοποννησιακής ταυτότητας. Η παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία του brand “Πελοπόννησος” για κάθε δράση και προϊόν που ξεχωρίσει σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Το πρωί της Πέμπτης 24 Αυγούστου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Μανώλης Μάκαρης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του και τον βουλευτή Γιώργο Γαβρήλο, επισκέφθηκαν την Ερμιόνη. Πήγαν στη Λαϊκή Αγορά και μίλησαν με παραγωγούς και καταναλωτές για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ παρουσίασαν το πως μπορεί να παρέμβει η Περιφέρεια ώστε η αγορά να λειτουργεί εύρυθμα. Ανάλογες επισκέφθηκαν έγιναν σε καταστήματα της περιοχή της Ερμιόνης.

Μανώλης Μάκαρης Αργολίδα (1)

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί οι πρώτοι 10 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Αργολίδα, οι οποίοι είναι οι:

  • Αργέντος Παναγιώτης
  • Καρασταμάτη Μαρία
  • Κουλεντιανός Γιώργος
  • Κούστας Σταύρος
  • Κωστάκης Προκόπης
  • Κωστόπουλος Νίκος
  • Μπίας Κοσμάς
  • Ξενάκη Χριστίνα
  • Στάμου Θεοδοσία
  • Χατζοπούλου Αγγελίνα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis