home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Καράπαυλος υπεύθυνος για τον Τουρισμό στο Ναύπλιο – Non paper για τον «γάμο» Ανάπλι Εμπρός και Όραμα Δημιουργίας

Σε περίπτωση νίκης του κοινού συνδυασμού το Ανάπλι Εμπρός θα αναλάβει τον ΔΟΠΠΑΤ και τον τομέα τουρισμού, σύμφωνα με το ανυπόγραφο έγγραφο
Κώστας Καράπαυλος

Το φως της δημοσιότητας βλέπει τα τελευταία 24ωρα ανυπόγραφο έγγραφο που φέρεται να περιλαμβάνει τους όρους της συνεργασίας μεταξύ της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Ορφανού (Όραμα Δημιουργίας) που διεκδικεί τη δημαρχεία στο δήμο Ναυπλιέων και του Κωνσταντίνου Καράπαυλου, επικεφαλής της παράταξης Ανάπλι Εμπρός.

Το anagnostis.org επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ανάπλι Εμπρός Κώστα Καράπαυλο, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει το ανυπόγραφο έγγραφο, ούτε την εγκυρότητά του.

Σύμφωνα με το non paper αυτό, το Ανάπλι Εμπρός έχει την διακριτική ευχέρεια να αποποιηθεί τη θέση της αντιδημαρχίας με αρμοδιότητα τον τουρισμό αν δεν εκλέξει ικανό αριθμό συμβούλων και στην περίπτωση αυτή η αρμοδιότητα του τουρισμού θα περάσει στον ΔΟΠΠΑΤ. Σε περίπτωση νίκης του κοινού συνδυασμού το Ανάπλι Εμπρός θα αναλάβει τον ΔΟΠΠΑΤ και τον τομέα τουρισμού.

Επίσης η θέση ενός ειδικού συμβούλου του δημάρχου θα καλυφθεί μετά από πρόταση του Ανάπλι Εμπρός.

Μεταξύ άλλων επίσης το Ανάπλι Εμπρός θα έχει την απόλυτη διακριτική ευχέρεια να επιλέξει υποψήφιους τόσο για τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων, όσο και για τις θέσεις των τοπικών συμβούλων. Το δε ψηφοδέλτιο για το τοπικό συμβούλιο Ναυπλίου θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από μέλη του Ανάπλι Εμπρός.

Επίσης από το Ανάπλι Εμπρός θα εκλεγούν δύο μέλη του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Το Non paper

Το ανυπόγραφο έγγραφο που κυκλοφορεί στο Ναύπλιο για τη συμφωνία των συνεργαζόμενων παρατάξεων:

non paper Καράπαυλου Ορφανού 1
non paper Καράπαυλου Ορφανού 2
non paper Καράπαυλου Ορφανού 3

Το ανυπόγραφο έγγραφο που αναφέρεται στη συμφωνία Ορφανού – Καράπαυλου που κυκλοφορεί στο Ναύπλιο, δεν έχει σχολαστεί μέχρι στιγμής ούτε από τον επικεφαλής της παράταξης Όραμα Δημιουργίας Δημήτρη Ορφανό. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis