home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Ορφανός: «Η μεγάλη αποδοχή της παράταξης μας έχει δημιουργήσει πανικό»

«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιχειρούν να πιαστούν σε αστεία επιχειρήματα βασιζόμενοι σε έγγραφα χωρίς ημερομηνίες και υπογραφές», απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Ορφανός (2)

«Η μεγάλη αποδοχή της παράταξης μας έχει δημιουργήσει πλέον πανικό. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιχειρούν να πιαστούν σε αστεία επιχειρήματα βασιζόμενοι σε έγγραφα χωρίς ημερομηνίες και υπογραφές». Αυτό επισημαίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Δημήτρης Ορφανός, απαντώντας εν μέρει στο έγγραφο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά τους όρους της συνεργασίας του συνδυασμού με το «Ανάπλι Εμπρός!» του Κώστα Καράπαυλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων: «Η μεγάλη μας δύναμη είναι ότι γύρω μας συσπειρώνονται πολίτες από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα. Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία απαιτεί τις μεγάλες συμφωνίες για να πάει πλέον όλος ο Δήμος μπροστά. Και οι συμφωνίες έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα που σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει ο συνδυασμός μας και στο οποίο πρόγραμμα όλοι συμφωνούμε».

«Το μέλλον του Δήμου είναι το ζητούμενο για κάθε δημότη. Όλα τα άλλα ουδόλως μας αγγίζουν. Το ποιος θα αναλάβει τις αρμοδιότητες για την υλοποίηση του προγράμματος μας θα είναι αποφάσεις δικές μου ως εκλεγμένου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου», καταλήγει ο κος Ορφανός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis