home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ψάχνουν διεξόδους στην οικονομική στενότητα

Νέο e-shop, από νέους ανθρώπους με έδρα στο κέντρο του Άργους
Αριστείδης Χρυσάφης Δανιήλ και η Μαρία Τσακιροπούλου

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα είναι πάντα ευχάριστο να μαθαίνουμε για νέους ανθρώπους που αποφασίζουν να δημιουργήσουν μία δικιά τους επιχείρηση από το μηδέν.

Παρότι οι περισσότεροι νέοι πλέον αποφασίζουν να μεταναστεύσουν σε χώρες του εξωτερικού, τα δύο παιδιά όπως μας είπαν θεωρούν ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν το επιχειρείν στην χώρα μας καθώς πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι εν μέσω οικονομικού πολέμου και δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν.

Έτσι λοιπόν, κόντρα στο δυσχερές οικονομικό περιβάλλον και κόντρα σε όλα τα εμπόδια που τους έθεσαν τα βραδυκίνητα γραφειοκρατικά γρανάζια του ελληνικού συστήματος, στις 18/08/2023 ο Αριστείδης Χρυσάφης- Δανιήλ και η Μαρία Τσακιροπούλου έκαναν τα εγκαίνια του e shop τους moonstone.gr, το οποίο έχει έδρα στο Άργος, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9.

χρυσαφικά

Το κατάστημα εμπορεύεται χειροποίητα κεριά και εκλεκτά κοσμήματα. Ο Αριστείδης και η Μαρία θεωρούν ότι τα κοσμήματα «είναι κάτι περισσότερο από απλά αξεσουάρ, είναι μικρά έργα τέχνης που εκφράζουν την ψυχική μας διάθεση, φέρνουν χαμόγελα και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις».

Για το λόγο αυτό δίνουν μεγάλη προσοχή στο πως επιλέγουν και δημιουργούν τα κοσμήματα και τα κεριά που έχουν στο διαδικτυακό τους κατάστημα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis