home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δυνατή Ερμιονίδα: Σε έναν κατάμεστο χώρο η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης Γεωργόπουλου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στην Ερμιονίδα κατά την περίοδο της δημαρχίας του
Δυνατή Ερμιονίδα Γεωργόπουλος (4)

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα» και η πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου, με την παρουσία πολύ κόσμου.

Οι 1.000 καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί στο προαύλιο του ΓΕΛ Κρανιδίου δεν ήταν αρκετές με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να κάθεται όρθιος.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με ξεκάθαρο λόγο και απόλυτη σαφήνεια, παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στην Ερμιονίδα κατά την περίοδο της δημαρχίας του στους τομείς της διαχείρισης των απορριμμάτων, της αποχέτευσης, της ύδρευσης, της οδοποιίας, των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, του τουρισμού, του πολιτισμού, των κοινωνικών δομών και των λιμενικών έργων.

Επίσης, παρουσίασε πολλά αναπτυξιακά έργα, τα οποία είτε βρίσκονται στην φάση της υλοποίησης, είτε στην φάση της έγκρισης της χρηματοδότησής τους, τονίζοντας πως η «Δυνατή Ερμιονίδα» διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και πλήρως δρομολογημένο ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη πενταετία.

Υπό τους ήχους χειροκροτημάτων και συνθημάτων, ζήτησε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία και υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι η πενταετία των μεγάλων έργων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την παρουσίαση των 125 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας, όπου στους 121 που έχουν ήδη ανακοινωθεί προστέθηκαν ο κ. Κολυμπάδης Παντελής από την Ερμιόνη, ελεύθερος επαγγελματίας και πρώην Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας, ο κ. Μαχαίρας Μανώλης από το Κρανίδι, Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, ο κ. Φασιλής Γιώργος από το Κρανίδι, ελεύθερος επαγγελματίας και ο κ. Φλωρής Μανώλης από την Κοιλάδα, ιχθυέμπορος, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας και Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας.

Το ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας καλύπτει όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και όλες τις ηλικιακές ομάδες. Είναι ένα ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άξια, τίμια και ικανά στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία διαθέτουν το όραμα, την εμπειρία και τη θέληση να εργαστούν για τον κοινό σκοπό της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου μας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis