home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Ερμιονίδας: Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του 2022

Η Απόφασή του θα σταλεί στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ισολογισμός

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας συνήλθε σε Ειδική Συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, με μοναδικό θέμα «Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022».

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερμιονίδας, κα Αντωνία Αντωνοπούλου, ενώ στην ειδική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και παρείχαν περαιτέρω διευκρινήσεις ο Οικονομικός Σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Δημήτριος Μονάς και ο Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής, κ. Δημήτριος Μάνος.

Ειδικότερα, ο Ορκωτός λογιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στα οικονομικά θέματα του ισολογισμού – απολογισμού και απάντησε σε ερωτήσεις – απορίες των Δημοτικών Συμβούλων.

Επιπρόσθετα, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κ. Δ. Μάνος, επισήμανε ότι για πρώτη φορά η καταγραφή των ακινήτων στο Κτηματολόγιο και η αναγραφή τους στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Ερμιονίδας, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των στοιχείων του ενεργητικού του Ισολογισμού του Δήμου.

Ανέφερε επίσης, ότι κατά τη λήξη του έτους 2023 πρόκειται να εξοφληθεί και η τελευταία δανειακή υποχρέωση του Δήμου από παλαιότερες διοικήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας ενέκρινε ομόφωνα τον Ισολογισμό – Απολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022 και η Απόφασή του θα σταλεί στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis