home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σαν διακοπές σε νησί χωρίς τα έξοδα των ακτοπλοϊκών

Μία ανάσα από την Αθήνα το Ναύπλιο «βουλιάζει» από τουρίστες στα μέσα του Αυγούστου, ακόμα κι’ αν είναι για μια μονοήμερη εξόρμηση
Ναύπλιο κόσμος πριν από Δεκαπενταύγουστο (3)

Σαν διακοπές σε νησί χωρίς τα έξοδα των ακτοπλοϊκών, λένε πολλοί παραθεριστές της περιοχής. Μία ανάσα από την Αθήνα το Ναύπλιο «βουλιάζει» από τουρίστες στα μέσα του Αυγούστου, καθώς ως γνωστόν διαχρονικά συγκαταλέγεται στους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, μαζί με τη Μάνη και την Καλαμάτα.

Άλλωστε η πληρότητα γι’ αυτές τις ημέρες αγγίζει το 100% για ξενοδοχεία και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, όχι μόνο στην Αργολική πρωτεύουσα αλλά και στο γειτονικό Τολό.

Εκτός όμως από τους Αθηναίους αδειούχους που επέλεξαν την κοντινή Αργολίδα για τις διακοπές τους, υπάρχουν και αρκετοί που έρχονται απλά και μόνο για μία μονοήμερη εξόρμηση.

Ναύπλιο κόσμος πριν από Δεκαπενταύγουστο (1)

Οι παραλίες του Ναυπλίου καθημερινά είναι κατάμεστες από λουόμενους, ιδίως η Αρβανιτιά, η Καραθώνα και η Ψιλή Άμμος στο Τολό.

Στην παλιά πόλη του Ναυπλίου αλλά και στο τουριστικό Τολό η κίνηση στους δρόμους και τα σοκάκια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες όπου ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει τη βόλτα του.

Την ίδια στιγμή τα περισσότερα καταστήματα γέμισαν από πελάτες, παίρνοντας βαθιά οικονομική ανάσα.

Η κάμερα του Alpha κατέγραψε τις ομορφιές του τόπου, που πολλοί επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis