home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Έβγαλε εισιτήριο και περίμενε στη στάση αλλά το λεωφορείο άφαντο – Τι συνέβη

Άδικα περίμενε επιβάτης για το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα τον πήγαινε από το Ναύπλιο στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου
Λεωφορείο Αθήνα Θανάσαινα Ναύπλιο

Άδικα περίμενε επιβάτης για το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αργολίδας που θα τον πήγαινε από το Ναύπλιο στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου, καθώς αυτό ποτέ δεν εμφανίστηκε. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία στα social media, αν και είχε βγάλει κανονικά εισιτήριο, μετά από 15 λεπτά αναμονής, το προγραμματισμένο δρομολόγιο ήταν άφαντο.

Στη τηλεφωνική κλήση με το ΚΤΕΛ ειπώθηκε πως το δρομολόγιο τελικά ακυρώθηκε λόγω … έλλειψης πληρότητας και συστήθηκε υπομονή για μία ώρα ακόμα, μέχρι το επόμενο.

Η αναμονή στη στάση της ΕΚΟ σε συνθήκες όχι ιδανικές, υπό τον ήλιο, καθώς δεν υπάρχει ούτε στέγαστρο, ούτε κάποιο δέντρο για σκιά.

Εισιτήριο ΚΤΕΛ

Όπως αναφέρει ο Κώστας Λούμος στην καταγγελία του:

«Αυτά, απλά, δεν γίνονται ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε. Δρομολόγιο, σήμερα 18/8/23, ώρα 10.15 από Ναύπλιο για Αθήνα. Εκδόθηκε κανονικά εισιτήριο, δύο ώρες πριν την αναχώρηση και ο επιβάτης περίμενε το λεωφορείο στη στάση ΈΚΟ στην Άργους.

Μετά από 15 λεπτά αναμονής, λεωφορείο δεν εμφανίστηκε. Ο επιβάτης τηλεφώνησε στα γραφεία του ΚΤΕΛ για να δει τι γίνεται. Η ενημέρωση που πήρε είναι πως το δρομολόγιο ακυρώθηκε λόγω … “έλλειψης πληρότητας”!

Συστήθηκε στον επιβάτη … “υπομονή” και να φύγει με το επόμενο λεωφορείο των 11.15.

Α! Να μη ξεχάσω να σημειώσω πως η αναμονή στη στάση γίνεται υπό τον ήλιο καθώς δεν υπάρχει κάποιο στέγαστρο ή δέντρο … Μόνο ντροπή!»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πρωην Μεταναστης Γερμανιας

    ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis