home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγία Τριάδα: Ο Δημήτρης Προύντζος μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Έβδομη υποψηφιότητα στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων για τη «Νέα Εποχή»
ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Έβδομη υποψηφιότητα στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη θα είναι ο Δημήτρης Προύντζος.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον συνδυασμό “Νέα Εποχή”:

«Κατοικώ στην Αγ. Τριάδα και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Λόγω της φύσεως της εργασίας μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες μου σε όλο τον Δήμο. Κοινός παρονομαστής όλων είναι ότι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής που έχει κτυπήσει κόκκινο.

Τα προβλήματα παραμένουν τεράστια είτε αφορούν το οδικό δίκτυο, είτε αφορούν την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε αφορούν έργα υποδομής.

Η ανησυχία είναι διάχυτη, ο προβληματισμός για το μέλλον είναι τεράστιος. Δεν θα μπορούσα λοιπόν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα να μείνω ασυγκίνητος, να μην πάρω δηλαδή θέση και να μην δηλώσω και εγώ με την ενεργή παρουσία μου και συμμετοχή, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, στην νοοτροπία, αλλά και στην διαχείριση κρίσιμων πόρων που αφορούν την καθημερινότητά μας, αλλά και γενικότερα το μέλλον μας.

Γι’ αυτό λοιπόν αφού έκανα έρευνα, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, δοκιμασμένος και επιτυχημένος άνθρωπος της αγοράς, ενεργός πολίτης και με μεγάλη κοινωνική προσφορά, να συμπορευθώ μαζί του και να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

 Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην Αγ. Τριάδα».

ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis