home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κ. Μητσοτάκης: Κλείνουν οι σύνδεσμοι οπαδών – Ύστατο μέτρο ο αποκλεισμός από ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Οι ένοχοι για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθούν – Δεν θα επαναληφθούν επιχειρησιακές αστοχίες – Στην ΕΛΑΣ ο έλεγχος σε θύρες οργανωμένων
Μητσοτάκης Τσέφεριν

Το κλείσιμο για όλες τις λέσχες οπαδών ανά την Ελλάδα καθώς κάθε ομάδα θα έχει πλέον, όπως ο νόμος ορίζει, έναν σύνδεσμο οπαδών με έδρα την ΠΑΕ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά τη σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι με συμφωνία και των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ η ΕΛΑΣ αναλαμβάνει τον έλεγχο στις θύρες των οργανωμένων οπαδών «που μας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα» προσθέτοντας ότι αν χρειαστεί οι εν λόγω θύρες θα κλείσουν.

Ο πρωθυπουργός προειδοποίησε, μάλιστα, ότι ως ύστατο μέτρο υπάρχει και ο αποκλεισμός των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα ότι δεν θα οδηγήσουν εκεί οι περιστάσεις.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τους χούλιγκαν κάνοντας λόγο για «καρκίνο του ποδοσφαίρου» δεσμευόμενος, με αφορμή την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, πως «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι για να μην συμβεί ξανα κάτι τόσο φοβερό».

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Τσέφεριν:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis