home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Πτωχός, η ΝΔ και το Ναύπλιο

Ποιος τελικά θα πάρει το «γαλάζιο» χρίσμα στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της χώρας;

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Πτωχός, η ΝΔ και το Ναύπλιο
Δημήτρης Πτωχός στη Μεσσήνη

Άνω – κάτω έχει γίνει το Ναύπλιο μετά την παραδοχή του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου πως άφηνε σκουπίδια στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου Δημήτρη Ορφανού.

Όπως αναφέρει το Θεωρείο της Καθημερινής, «η Ν.Δ. άμεσα ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τον δήμαρχο, που δεν είναι καν μέλος του κόμματος. Ρώτησα αρμοδίως ποιος τελικά θα πάρει το «γαλάζιο» χρίσμα στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της χώρας και η αίσθηση που αποκόμισα είναι πως η Πειραιώς δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία, αφού ο μεν Ορφανός -αυτός που δέχθηκε την «επίθεση»- προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο δε έτερος υποψήφιος Κωνσταντίνος Μάκαρης δεν είναι το πρόσωπο που θα έπαιρνε το χρίσμα.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Πτωχός. Όπως μου είπε γνώστης της περιοχής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Ν.Δ. δεν πάει… τρένο στην Αργολίδα και δεν αποκλείεται τον Σεπτέμβριο η Ν.Δ. να προσεγγίσει κάποιον εκ των υποψηφίων δημάρχων, εάν αυτό ενισχύσει την υποψηφιότητα Πτωχού που αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα. Άρα τα πάντα κινούνται γύρω από τον υποψήφιο περιφερειάρχη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis