home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Φιλαδέλφεια: Πόσοι κατηγορούμενοι μεταφέρονται στις φυλακές Ναυπλίου

Οι πολυπληθείς ομάδες των προφυλακισμένων κατηγορούμενων θα κρατηθούν σε συνολικά 16 φυλακές της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των τριών ατόμων
Στις φυλακές Ναυπλίου οι 5 που έκλεψαν το λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους στα Καλάβρυτα

Με τις προφυλακίσεις και των 105 κατηγορουμένων έκλεισαν οι απολογίες για τη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Οι πολυπληθείς ομάδες των προφυλακισμένων κατηγορούμενων θα κρατηθούν σε συνολικά 16 φυλακές της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των τριών ατόμων.

Στις φυλακές Ναυπλίου αναμένονται να μεταφερθούν 15 άτομα. Επίσης ομάδα από οκτώ κατηγορούμενους θα μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα και άλλοι έξι θα κρατηθούν στον Κορυδαλλό.

Σκληρή στάση από τους χούλιγκαν

Την πόρτα των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών πέρασαν συνολικά από την περασμένη Παρασκευή 102 κατηγορούμενοι Κροάτες δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής.

Οι κατηγορούμενοι κατά τη διαδικασία αρνήθηκαν κάθε σχέση με την αιματηρή συμπλοκή, ενώ ένας 40χρονος κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να είναι επικεφαλής της κροατικής ομάδας φανατικών φιλάθλων, «Bad Blue Boys» ισχυρίστηκε στην απολογία του πως ήρθε αεροπορικώς από τη Βιέννη, όπου διαμένει, για να χειροκροτήσουν την ομάδα τους μετά το τέλος της προπόνησης της, και εκεί, όπως ισχυρίστηκε, δέχθηκαν επίθεση από τη αντίπαλη ομάδας, ενώ αρνήθηκε τον αρχηγικό του ρόλο.

Στο διαβιβαστικό των αρχών περιλαμβάνεται ωστόσο ακόμη ένα πρόσωπο ελληνικής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis