home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Εποχή: Έβδομη υποψηφιότητα από την Αγία Τριάδα Χρήστος Γιαννακόπουλος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΜΑΚΑΡΗΣ

Την έβδομη υποψηφιότητα από την Αγία Τριάδα ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη «Νέα Εποχή». Είναι ο κος Χρήστος Γιαννακόπουλος, ο οποίος δηλώνει:

«Είμαι γέννημα θρέμμα της Αγίας Τριάδας. Ανήκω στην νέα γενιά και ασχολούμαι με τα επισιτιστικά επαγγέλματα. Δυστυχώς η Δημοτική μας Κοινότητα, η οποία θεωρείται και κεφαλοχώρι του πρώην Δήμου Μηδέας είναι τελείως παραμελημένη. Το οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση και σε πολλά σημεία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Όλα τα υπόλοιπα έργα υποδομής που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι βαλτωμένα και έτσι οποιαδήποτε ανάπτυξη  οραματιζόμαστε είναι κενό γράμμα.

Η πρόταση που μου έγινε από τον υποψήφιο Δήμαρχο και πετυχημένο επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη για κοινή συμπόρευση στις εκλογές, με βρήκε απόλυτα σύμφωνο. Θέλω να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή στην δημοτική αρχή που έχει κουράσει. Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του στην Αγία Τριάδα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis