home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Ορφανός: «Είμαι στη διάθεση των αρμοδίων με αφορμή την εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά Κωστούρου»

«Προσβολή για το Ναύπλιο» χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων τα όσα συνέβησαν σχετικά με τη ρίψη απορριμμάτων στην αυλή του σπιτιού του
Δημήτρης Ορφανός

Στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων και προσώπων δηλώνει πως θα είναι ο Δημήτρης Ορφανός για ότι του ζητηθεί, με αφορμή την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά του Δημήτρη Κωστούρου σε σχέση με την υπόθεση ρίψης απορριμμάτων στην αυλή του σπιτιού του υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων και πολιτικού του αντιπάλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όραμα Δημιοργίας”: «Χαιρετίζω την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, διά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, για την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου».

«Οι αλγεινές ενέργειες του Δημήτρη Κωστούρου είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες και αποτελούν προσβολή για την ιστορική πόλη του Ναυπλίου και πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, τον Δήμο μας συνολικά, τους δημότες μας, το κύρος του αξιώματος του δημάρχου Ναυπλιέων και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης. Δεν χωρούν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο», συμπληρώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Ορφανός σημειώνει: «Με αφορμή την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά του Δημήτρη Κωστούρου, δηλώνω πως είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, της κυβέρνησης, του αρμόδιου υπουργού, του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα και των θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis