home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ζαλισμένοι ψηφοφόροι μπλέκουν τις γραμμές τους. Ποιος θα είναι ο εκλεγμένος στο τέλος;

Οι ομοιότητες μεταξύ των ονομάτων των υποψηφίων και των συνδυασμών μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στους ψηφοφόρους και να τους δυσκολέψουν να αποφασίσουν ποιον θα ψηφίσουν
Σύγχιση

Καλοκαίρι με τους υποψήφιους και τα μυαλά βράζουν. Φαίνεται πως οι ζέστες δεν επηρέασαν μόνο τον καιρό, αλλά και τον κοινοβουλευτικό πυρετό στο Ναύπλιο και την Πελοπόννησο! Οκτώβριος έρχεται και οι ψηφοφόροι βλέπουν συνθήματα και πρόσωπα παντού! Μόνο που μπερδεύτηκαν και αρχίζουν να αναρωτιούνται: Κωνσταντίνος Μάκαρης ή Μανώλης Μάκαρης; Ποιος θα είναι ο εκλεγμένος;

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς η Δημοτική Παράταξη Ναυπλίου “Νέα Εποχή” παρουσιάζει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Και όχι μόνο αυτό, αφού ένας ακόμα Μάκαρης διεκδικεί την αρχηγία της περιφερειακής πολιτικής σκηνής.

Μην τρέμεις όμως, υπάρχει λοιπόν και ένας ακόμα Μάκαρης στο παιχνίδι! Ο Μανώλης Μάκαρης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Σαν να μην έφταναν αυτά, η Περιφερειακή Παράταξη Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Μπροστά» παρουσιάζει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό, κάτι που προκαλεί ακόμα περισσότερη σύγχυση!

Οι ψηφοφόροι δεν ξέρουν πια ποιος είναι ποιος, και οι συζητήσεις φουντώνουν τις άγρυπνες νύχτες με αμήχανες κουβέντες. Κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται αν όλοι αυτοί είναι συγγενείς ή αν απλά οι θεοί του αστερισμού τους που αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο με την πολιτική σκηνή!

Όσοι πάντως θέλουν να βγουν από τη ζαλάδα και να βρουν τον σωστό δρόμο, εμείς σας έχουμε τη λύση! Επισκεφθείτε την ενημερωτική μας ιστοσελίδα για να είστε ενήμεροι.

Μπλέξανε οι γραμμές μας: Οι ψηφοφόροι του Ναυπλίου και της Πελοποννήσου σε σύγχυση

Οι ψηφοφόροι του Ναυπλίου και της Πελοποννήσου θα κληθούν να ψηφίσουν τον Οκτώβριο για τον δήμαρχο Ναυπλίου, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τους συμβούλους των δύο συνδυασμών. Ωστόσο, πολλοί ψηφοφόροι είναι πιθανό να μπερδευτούν από την ομοιότητα των ονομάτων των υποψηφίων και των κομμάτων.

Για παράδειγμα, η Δημοτική Παράταξη Ναυπλίου «Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη δεν έχει καμία σχέση με την Περιφερειακή Παράταξη Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Μπροστά», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Πτωχό. Ούτε η Δημοτική Παράταξη Ναυπλίου «Νέα Εποχή» έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Μάκαρη, ο οποίος δεν είναι συγγενής του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Η ομοιότητα των ονομάτων των υποψηφίων και των κομμάτων είναι πιθανό να δημιουργήσει σύγχυση στους ψηφοφόρους και να τους δυσκολέψει να αποφασίσουν ποιόν θα ψηφίσουν. Για να αποφευχθεί αυτή η σύγχυση, είναι σημαντικό οι ψηφοφόροι να ενημερωθούν προσεκτικά για τους υποψηφίους και τους συνδυασμούς πριν από τις εκλογές.

(Υ.Γ. Με αφορμή ένα σχόλιο του κου Μάνου Περράκη από το Ναύπλιο σε κοινωνικό δίκτυο)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis