home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Φένια Αποστόλου, τα σχόλια για την Επίδαυρο και η εμπειρία από το Άργος

«Υπήρξαν κάποια σχόλια αρνητικά», εξομολογείται η πρώτη τρανς ηθοποιός που έπαιξε στην Επίδαυρο
Φένια Αποστόλου

 Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes η ταλαντούχα ηθοποιός και χορεύτρια Φένια Αποστόλου έδωσε τις δικές της απαντήσεις στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Φιλοκτήτης», που ανέβηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, λέγοντας τα εξής:

” Δε μπορεί κάποιος να ξέρει όλο το βιογραφικό και την πορεία μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα μπορούσε βέβαια να μην είχε συμβεί και ποτέ. Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου έκανε αυτή την πρόταση και δεν είχε αυτό το όραμα, να παίξει αυτόν τον ρόλο μια τρανσέξουαλ ηθοποιός. Που δε με ήξερε προσωπικά, το είχε οραματιστεί έτσι, ρώτησε, έμαθε, κάναμε ένα meeting και έγινε τελικά. Είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά, είναι αιρετικό για την ελληνική κοινωνία, είναι λογικό να ακουστεί. Δε μπορεί κάποιος να ξέρει όλο το βιογραφικό και την πορεία μου. Καλλιτεχνικά είναι 100% δικαιολογημένο το ότι βρίσκομαι εγώ εκεί. Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχής γι’ αυτό. Είχα άγχος όπως έχω κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή. Είχα προετοιμαστεί όμως πολύ καλά. Από την αγωνία μου, όταν ξεκινήσαμε πρόβες και κάναμε πρώτη ανάγνωση, είχα μάθει ήδη όλα μου τα λόγια απ’ έξω. Ήθελα να είμαι όσο πιο πολύ έτοιμη. Είμαι εργασιομανής και τελειομανής. Έχω ξαναπαίξει στην παλιά μου ζωή στο Αρχαίο Θέατρο Άργους. Ένιωθα ότι είχα πολύ μεγάλη ευθύνη και απέναντι στην κοινότητα».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για την ίδια, η Φένια Αποστόλου είπε: «Υπήρξαν κάποια σχόλια αρνητικά. Εντάξει, στα social o καθένας εκφράζεται όπως ξέρει και όπως θέλει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Πρόσφατα βγήκε ένα δημοσίευμα σαν κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου, χωρίς να είναι καμιά τρομερή ανακάλυψη για μένα γιατί μόνη μου έχω μιλήσει γι’ αυτό. Έχει να κάνει με μια απάντηση σε ερώτηση που μου είχαν κάνει σε συνέντευξη για τον ρόλο που είχα κάνει σε μια ταινία όπου υποδυόμουν μια σεξεργάτρια και με ρώταγαν για τα κοινά που έχω με τον ρόλο μου».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis