home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Juljan Kolbucaj υποψήφιος με τον Κώστα Mάκαρη

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»
kolbucaj juljan

Ανακοινώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, η υποψηφιότητα του Juljan Kolbucaj.

Ο κ. Kolbucaj, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, είμαι Αλβανικής καταγωγής και προέρχομαι από μετανάστες γονείς, που εγκαταστάθηκαν και εργάστηκαν σκληρά στην πόλη του Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.

Είχα την τύχη να γεννηθώ στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος, δηλαδή το Ιστορικό Ναύπλιο και έτυχα ελληνικής παιδείας. Οι πολίτες του Ναυπλίου από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με βοήθησαν στην επαγγελματική μου ανέλιξη και σήμερα εργάζομαι στα τουριστικά επαγγέλματα.

Η νέα οικογένεια μου όπως και εγώ είμαστε πολιτογραφημένοι Ναυπλιώτες. Επομένως η ουσιαστική μου πατρίδα, είναι η αγαπημένη μου πόλη που είναι το Ναύπλιο, προς την οποία οφείλω τα πάντα και για την οποία έχουμε όλοι οι νέοι επαγγελματίες την υποχρέωση να κάνουμε τα πάντα, ώστε να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά της.

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα αρχή και αυτήν μπορεί να την δώσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης.

Είναι ως εκ τούτου αυτονόητο ότι θα στρατευθώ μαζί του και θα προσπαθήσω να πείσω, με όσους συμπολίτες μου σχετίζομαι, ώστε να μπορέσουμε να του δώσουμε την ευκαιρία μιας νέας ελπιδοφόρας και αναγεννητικής πορείας για την πόλη μας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις εκλογές που έρχονται».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis