home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκσυγχρονίζονται τα ΚΕΠ στον Δήμο Ερμιονίδας

Υπεγράφη η Σύμβαση κατασκευής έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» με προϋπολογισμό ύψους 83.278,40€
Πινακίδα ΚΕΠ Ναύπλιο

Υπεγράφη χτες, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η Σύμβαση κατασκευής έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» με προϋπολογισμό ύψους 83.278,40€, η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το Έργο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας Ελλάδας 2.0, προβλέπει εργασίες γενικής επισκευής, ανακαίνισης και αναβάθμισης υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Κρανιδίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Αποστολή των ΚΕΠ είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και αποτελούν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας της πολιτείας με τον πολίτη.

Ο Δήμος Ερμιονίδας αναφέρει πως, ως Δημοτική Αρχή, λοιπόν, αναγνωρίζει ότι η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών από τα ΚΕΠ απαιτεί συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτηριακές και τεχνολογικές υποδομές.

Εκσυχγρονισμός ΚΕΠ

Με τις εν λόγω εργασίες θεωρείται βέβαιο ότι θα βελτιωθούν σημαντικά τόσο οι χώροι, όπου στεγάζονται τα ΚΕΠ, όσο κυρίως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες μας.

«Οι προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών δεν σταματούν ποτέ», τονίζει η Δημοτική Αρχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis