home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ανάγκη για αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων

Ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού για την αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων που επλήγησαν από τον καταστροφικό παγετό της 31ης Μαρτίου
Παγετός πορτοκαλιές Αργολίδα σταλακτίτες (13)

Υπάρχει ανάγκη για ταχεία αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων στην Αργολίδα που επλήγησαν από τον καταστροφικό παγετό της 31ης Μαρτίου. Αυτό κατέθεσε στη Βουλή, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «ο καταστροφικός παγετός της 31ης Μαρτίου προκάλεσε ιδιαίτερα εκτεταμένες ζημιές στους παραγωγούς πυρηνοκάρπων της Αργολίδας και ιδιαίτερα στη Λυρκεία, τη Στέρνα, το Καπαρέλι και την περιοχή Καπετανέικα του Σχινοχωρίου.

Δεδομένου του ότι οι πληγέντες παραγωγοί καλούνται μεταξύ άλλων να καλύψουν σημαντικά έξοδα καλλιέργειας, καθίσταται επιτακτική η τάχιστη ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών για την αποζημίωσή τους.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες ενέργειες θα ολοκληρωθούν τάχιστα οι διαδικασίες για την αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων στην Αργολίδα που επλήγησαν από τον καταστροφικό παγετό της 31ης Μαρτίου;».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis