home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Χαράλαμπος Ρηγόπουλος μαζί με τον Κώστα Μάκαρη

Ο κ. Ρηγόπουλος, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο
ΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ανακοινώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Ρηγόπουλου.

Ο κ. Ρηγόπουλος, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Ναύπλιο:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαι μόνιμος κάτοικος Ναυπλίου και Συνταξιούχος Αστυνομικός. Πέρασα πάρα πολλά χρόνια σαν εργαζόμενος, στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδος, η οποία είναι γεμάτη από Ιστορικές αναμνήσεις.

Δέθηκα με τους ανθρώπους της, οι οποίοι είναι γεμάτοι καλοσύνη και ευγένεια, γνήσιοι απόγονοι του παρελθόντος, το οποίο και τους συνοδεύει.

Αυτή όμως η Πρωτεύουσα πόλη είναι αβοήθητη, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, παλεύει μόνη της με μοναδικό σύμμαχο το ιστορικό της παρελθόν και το φυσικό κάλλος που διαθέτει.

Έχει τεράστιες βασικές ελλείψεις, για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού είτε αλλοδαπών, είτε γηγενών. Επιγραμματικά θα αναφέρω (πάρκινγκ, οργανωμένη πλαζ, οδικό δίκτυο,     καθαριότητα κ.λ.π).

Δεν επιτρέπεται λοιπόν να μένουμε αδρανείς μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα, αλλά απεναντίας να ενεργοποιηθούμε, να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής, αυτήν που με την γραφειοκρατική πολιτική της, την έλλειψη φαντασίας και την στασιμότητα οδήγησαν το Ναύπλιο σε αυτήν την κατάσταση.

Αποδέχτηκα λοιπόν την πρόταση που μου έκανε ο κ. Κων/νος Μάκαρης για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζει εν όψει των Δημοτικών εκλογών, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειρισθεί μια τέτοια πραγματικότητα.

Εγγύηση για αυτό αποτελεί η μεγάλη του κοινωνική παρέμβαση καθώς και η άκρως επιτυχημένη  πορεία του σαν επιχειρηματίας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις εκλογές του Οκτώβρη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis