home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Πέταξε γάντζο για να κλέψει ρεύμα και πήραν φωτιά οι ελιές

Κάποια από τα καλώδια ήταν φθαρμένα και καθώς περνούσαν μέσα από κανάλι αποστράγγισης υδάτων, προκλήθηκε σπινθήρας προκαλώντας τη πυρκαγιά στο Αριοχώρι – Συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια ο 40χρονος
Οργιάζει η ρευματοκλοπή στην Αργολίδα

Στη σύλληψη ενός 40χρονου Ρομά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια χθες το απόγευμα στο Αριοχώρι Καλαμάτας, στη Μεσσηνία, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική έκταση καίγοντας 2 στρέμματα με ξερά χόρτα και ελαιόδεντρα.

Όπως προέκυψε ο 40χρονος είχε πετάξει γάντζο στην κολόνα της ηλεκτροδότησης για… ρευματοκλοπή. Κάποια από τα καλώδια ήταν φθαρμένα και καθώς περνούσαν μέσα από κανάλι αποστράγγισης υδάτων, προκλήθηκε σπινθήρας προκαλώντας την πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς κατασβέστηκε άμεσα πριν δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από αμέλεια και ρευματοκλοπή και ενημερώθηκε η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, η οποία έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis