home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Ατυχές περιστατικό μεταξύ νεαρών» το ξύλο στο πανηγύρι, σύμφωνα με τον Μορφωτικό Σύλλογο Πουλλακίδας

Επιβεβαιώνει το επεισόδιο στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής ο τοπικός σύλλογος, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν
Χωρίς πανηγύρια σε Νέο Ροεινό και Βιβάρι μέχρι νεοτέρας

Επιβεβαιώνει το επεισόδιο στο πανηγύρι της Πουλλακίδας ο Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού κάνοντας λόγο για ένα «ατυχές περιστατικό μεταξύ δύο νεαρών που έληξε άμεσα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, δύο άνδρες έχουν πιαστεί στα χέρια μεταξύ τους, υπό τους ήχους του κλαρίνου.

Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διένεξη μεταξύ δύο υποψηφίων συμβούλων αντίπαλων δημοτικών παρατάξεων, δίνοντας μάλιστα και ονόματα. Ήδη μία από τις δύο παρατάξεις έχει τοποθετηθεί για το θέμα, αρνούμενη οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ωστόσο ο τοπικός σύλλογος και εκ των διοργανωτών του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής έχει διαφορετική άποψη ως προς τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, χωρίς να αρνείται ότι όντως υπήρξε κάποιο συμβάν.

Όπως αναφέρει ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλλακίδας:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ που εμπλέκουν τον χωριό μας και τον Μορφωτικό μας Σύλλογο με άκομψο τρόπο.

Εδώ και δύο χρόνια το υπάρχον Συμβούλιο του Συλλόγου προσπαθεί να αναδείξει το χωριό μας με διάφορες δραστηριότητες που αναλαμβάνει.

Μερικές είναι, λειτουργία ομάδας εκμάθησης παραδοσιακών χορών, λειτουργία μόνιμης έκθεσης φωτογραφίας στον χώρο του Συλλόγου με θέμα την ιστορία του χωριού μας, την έκθεση την έχουν επισκεφτεί αξιόλογος αριθμός επισκεπτών καθώς και σχολεία.

Επίσης διοργανώνουμε εκδρομές παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων στην περιοχή μας ή στην Αθήνα και μονοήμερες εκδρομές για τους συγχωριανούς μας.

Εποχικές διοργανώσεις , Γιορτή Χριστουγέννων, Γιορτή Αποκριών, Πρωτομαγιάς και Αντάμωμα Πουλλακιδιωτών όπου ξανά βρισκόμαστε με συγχωριανούς που πιά δεν μένουν στο χωριό.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος συμμετέχει και οικονομικά εκμεταλλευόμενος το πανηγύρι έχοντας και την βοήθεια που δικαιούται από το Δήμο .

Σε αυτήν λοιπόν την προσπάθεια μερίδα του τύπου είναι μαζί μας δείχνοντας αυτά που γίνονται και παράλληλα τον ΣΚΟΠΟ μας.

Αντίθετα κάποιες δημοσιεύσεις τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο γιά τους δικούς τους λόγους και εντελώς άκομψα προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα.

Αιτία ένα ατυχές περιστατικό στο πανηγύρι της Αγ. Παρασκευής κατά τα ξημερώματα, μεταξύ δύο νεαρών που έληξε άμεσα.

Εδώ λοιπόν φαίνεται να εμπλέκονται δήθεν δύο συγχωριανοί μας που είναι υποψήφιοι με διαφορετικές παρατάξεις, να προσβάλλονται αφού αναφέρονται και τα ονόματά τους, να καλείται δήθεν η Αστυνομία, να είναι ένοχος ο Μορφωτικός Σύλλογος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και εν τέλει η Πουλλακίδα να γίνεται κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.

Δεν μας αξίζουν κύριοι τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Όσον δε αφορά δημοσίευση για 10.000 ευρώ.

Αιτηθήκαμε και πήραμε την επιχορήγηση που νομίζω όλοι οι Σύλλογοι δικαιούνται με διαφάνεια και νομιμότητα , τίποτα θολό και τίποτα κρυφό, κανένας ΔΟΠΠΑΤ και κανένας πρόεδρος δεν μας έκανε χάρη.

Φυσικά το ποσό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Φυσικά η επιχορήγηση μας βοηθά στο να μένουνε ενεργοί και δραστήριοι σαν Σύλλογος.

Θα παρακαλούσα λοιπόν όλους όσους με μεγάλη ευκολία γράφουν απαξιωτικά ή προσβάλουν αξιοπρέπειες να είναι δίπλα μας και όχι απέναντί μας αφού πρώτα ενημερώνονται σωστά.

Για το Μορφωτικό Σύλλογο Πουλλακίδας.

Ο πρόεδρος. Τα μέλη

Παναγής Παναγιώτης.
Σιατερλής Βασίλης.
Κατσαλούλη Κων/να.
Παναγή Χρύσα.
Κυμπουρόπουλος Κώστας.
Σιατερλής Γιάννης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis