home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διαμαρτυρία για τις καταστροφές στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Ναυπλίου

Το στάδιο έχει κλείσει προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση του ταρτάν που είχε υποστεί ζημιές
ΔΑΚ Ναυπλίου ταρτάν

Διαμαρτυρία για τις καταστροφές στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Ναυπλίου από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία απέστειλε επιστολή, με χθεσινή ημερομηνία, που κοινοποιείται σε όλους τους αρμοδίους.

Να σημειωθεί πως ήδη το στάδιο έχει κλείσει προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση του ταρτάν που είχε υποστεί ζημιές πριν και μετά από συναυλία που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε

Με πολύ μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για την καταστροφή του ταρτάν λόγω συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου. Είναι κρίμα το στάδιο που έχει φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και Πανελλήνια Πρωταθλήματα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα επειδή κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον χώρο στον οποίο τόσα παιδιά προπονούνται και αγωνίζονται.

Μπορεί τα στάδια να ανήκουν πλέον στους Δήμους αλλά πρέπει όλοι επιτέλους να κατανοήσουν ότι οι χώροι αυτοί είναι χώροι άθλησης και αγώνων και όχι χώροι διασκέδασης, συναυλιών και παιδικές χαρές.

Ελπίζουμε να έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες εξασφάλισης και αποκατάστασης του χώρου από τυχόν ζημιές (εγγυήσεις κ.λ.π.) προκειμένου ο χώρος να επιδιορθωθεί άμεσα να καταστεί και πάλι λειτουργικός προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα αθλητικά σωματεία.

Πρέπει επιτέλους να καταστεί σαφές πως τα στάδια είναι αθλητικοί χώροι και επειδή δεν υπάρχουν πολλά στάδια με ταρτάν οφείλουμε τουλάχιστον να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να τους διατηρούμε σε αξιοπρεπή κατάσταση, όσο για τις συναυλίες ας πραγματοποιούνται σε άλλους υπαίθριους χώρους (π.χ. πλατείες).

Επειδή γνωρίζουμε τα φίλαθλα αισθήματά σας είμαστε βέβαιοι πως πολύ σύντομα θα πραγματοποιήσετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου αφενός ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου να αποκατασταθεί, και αφετέρου θα κάνετε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια δυσάρεστα γεγονότα στο μέλλον.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis