home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς η 15χρονη από το Άργος κατέληξε στον Βόλο – «Τον αγαπώ και θέλω να μείνω μαζί του»

Οι γονείς της ανήλικης κατέθεσαν μήνυση κατά του 19χρονου και των γονιών του – Τη Δευτέρα η δίκη
Αγάπη

«Τον αγαπώ και θέλω να μείνω μαζί του» λέει τώρα η ανήλικη Ρομά που την άρπαξε 19χρονος από το Άργος και την έφερε στον Βόλο, με τις πλάτες των γονιών του.

Στον 19χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 15χρονης ομοφύλου του. Η δίκη αναβλήθηκε για τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από μήνυση των γονέων της ανήλικης, η οποία δηλώνει ότι τον αγαπάει και θέλει να μείνει μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Η μήνυση αφορούσε και τους γονείς του 19χρονου, 48 και 44 χρονών, που φέρεται να απήγαγαν την κόρη τους και σχεδίαζαν να την παντρέψουν με τον γιο τους. Οι γονείς κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Ο νεαρός συνελήφθη, κρατήθηκε και την Παρασκευή οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, το οποίο ανέβαλε την υπόθεση για να κληθεί και η 15χρονη να καταθέσει.

Στο μεταξύ αναμένεται να γίνει μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή οι δύο οικογένειες μήπως και τα βρουν μεταξύ τους, καθότι αυτού του είδους οι καταγγελίες για εκούσιες απαγωγές είναι σύνηθες φαινόμενο μεταξύ οικογενειών Ρομά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis