home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νεκρός στο σπίτι του στο παλιό Ναύπλιο βρέθηκε ο ιερέας Κυριάκος Αγγελόπουλος

Το πρωί τον περίμεναν στα Πυργιώτικα για τη Θεία Λειτουργία αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ – Ήταν εφημέριος στον υπό επισκευή Άγιο Νικόλαο
Παλιά Πόλη Ναυπλίου Παπανικολάου έργα

Θλίψη επικρατεί στο Ναύπλιο στο άκουσμα του θανάτου του ιερέα π. Κυριακού Αγγελόπουλου. Ο 60χρονος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, εντοπίστηκε από φίλους χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Παπανικολάου, στην παλιά πόλη, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 22 Ιουλίου.

Ο ιερέας ήταν αποσπασμένος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Πυργιώτικα, λόγω των εργασιών που γίνονται στον Άγιο Νικόλαο.

Το πρωί τον περίμεναν στο χωριό των Πυργιώτικων για την Θεία Λειτουργία αλλά όταν τον αναζήτησαν δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά. Ο παπα Κυριάκος δεν σήκωνε τα τηλέφωνα και έτσι άνθρωποι από την εκκλησία πήγαν από το σπίτι του για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί τον είδαν να κείτεται νεκρός και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Αν και οι έρευνες από τις Αρχές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρέπει να έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΕΜΒΟΛΙΟ;

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis