home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά Καμπόσου- Δούκα στην ΝΔ. Τιτιβίσματα από ΠΑΣΟΚ

Που πήγαν οι «αρχές και οι αξίες» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη;
Καμπόσος

Η επιστροφή του Δημήτρη Καμπόσου στην αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας δεν προκάλεσε μόνο αντιδράσεις σε εσωτερικό επίπεδο, αφού δύο συνδυασμοί προερχόμενοι από την ΝΔ στον Δήμο Άργους Μυκηνών επιχειρούν την ανατροπή του, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

«Εκτός από την επιστροφή του κ. Καμπόσου με τις μισαλλόδοξες δηλώσεις, η ΝΔ αποφάσισε και την επιστροφή του κ. Δούκα.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, που χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, η ΝΔ επέλεξε να επιβραβεύσει τον κ. Δούκα, ο οποίος με κυνισμό καυχιόταν για την επιχείρηση εξαγοράς των πυρόπληκτων της Ηλείας στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Όταν η ΝΔ διέγραψε τον κ. Δούκα έλεγε ότι τα λεγόμενα του είναι μακριά από «τις αρχές και τις αξίες» της. Ποιες «αρχές και αξίες» υπηρετεί άραγε σήμερα η επιστροφή του;

Απλά ντροπή.» Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε τοπικό επίπεδο δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από πλευράς ΠΑΣΟΚ και πάλι σε κεντρικό επίπεδο με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, με τιτίβισμά του να σχολιάζει: «Η επιστροφή Καμπόσου στη Νέα Δημοκρατία έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την ανακολουθία λόγων και πράξεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όλα στο βωμό της εξουσίας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis