home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι – Τουλάχιστον 40 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς

Υπενθυμίζεται ότι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για έξι μήνες, κηρύχθηκε ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Φωτιά Λουτράκι ελικόπτερο

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι, ενώ η φωτιά κινείται ανατολικά του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ τουλάχιστον 40 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς.

 Ο αντιπεφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βιτινιώτης μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, «γύρω στα 36- 40 σπίτια είναι καμένα σχεδόν ολοσχερώς, στην ευρύτερη περιοχή, με εξοχικά και μόνιμες κατοικίες και με την επιφύλαξη ότι υπάρχουν κι άλλα».

Αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν τα διηλιστήρια, ούτε και η μονάδα βιοντίζελ που βρίσκεται κοντά, καθώς δόθηκε μεγάλη μάχη τη νύχτα για να αποτραπούν τα χειρότερα. Ωστόσο, το πρόβλημα εντοπίζεται στα 500 μέτρα από την Εθνική Οδό.

Μικρές αναζωπυρώσεις υπάρχουν και στο Πανόραμα, ενώ επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και ένα συντονιστικό που ενισχύουν το έργο των πυροσβεστών.

Από την άλλη πλευρά του Περάματος η φωτιά μετακινείται προς την περιοχή των Ισθμίων και συγκεκριμένα προς τον οικισμό του Αγίου Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για έξι μήνες, κηρύχθηκε ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο της Επιδαύρου μέχρι τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. Επιπλέον, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο της Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis