home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λουτράκι: «Ρε παιδιά, τι ρωτάτε να πούμε; Δεν υπάρχουν αυτά…» – Συγκλονίζει άνθρωπος που κάηκε το σπίτι του

Έχασε την εξοχική του κατοικία στη φωτιά – «Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του. Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς. Μην τραβάς, ρε παλικάρι, χαμένο πάει»
Καμένο σπίτι Πανόραμα

Η φωτιά στο Λουτράκι διέλυσε τους κόπους μια ζωής. Κάτοικος Μικρασιατικής καταγωγής έχασε την εξοχική του κατοικία, «εμείς δεν είχαμε χωριό» δηλώνει στην κάμερα τονίζοντας το δέσιμο που έχει με την περιοχή.

«Ρε παιδιά, τι ρωτάτε να πούμε; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, αφήστε το. Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του. Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς. Μην τραβάς, ρε παλικάρι, χαμένο πάει», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας.

«Εμείς δεν έχουμε χωριό, μικρασιατική καταγωγή και αυτό είναι το χωριό μας. Δόξα τω Θεώ το ζήσαμε κι αυτό… Τι να περιμένουμε; Για να πας και να έρθεις από την Αθήνα να ποτίσεις και να δεις το σπίτι θες 25-30 ευρώ. Λόγω της φωτιάς δεν μας άφηναν να περάσουμε», περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» του Action24.

«Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η φωτιά δεν ήρθε από εδώ απ’ ό,τι είδαμε και στην τηλεόραση. Και ξαφνικά εχθές μέσα σε 3-4 λεπτά ήρθε μία εστία στα 50 μέτρα, η φωτιά πήδηξε μέσα και κάηκαν όλα. Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Το είδα από κάτι κάμερες που είχα», συνεχίζει ο άτυχος ιδιοκτήτης στο Λουτράκι.

«Πεύκα είναι τριγύρω, το ρετσίνι βοηθάει. Άντε, καλορίζικο. Να πάρουμε και μία μπουλντόζα να ξεμπερδεύουμε», καταλήγει απεγνωσμένος από την καταστροφική φωτιά.

Να σημειωθεί πως η ίδια ιδιοκτησία είχε πέσει θύμα ληστών πριν από ένα χρόνο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis