home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ανοιχτή στήριξη ΠΑΣΟΚ σε Θωμόπουλο

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προτρέπει τους ψηφοφόρους του κόμματος να ψηφίσουν τον Πέτρο Θωμόπουλο στις δημοτικές εκλογές το φθινόπωρο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Ανοιχτή στήριξη ΠΑΣΟΚ σε Θωμόπουλο
Πέτρος Θωμόπουλος

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη αλλά παράλληλα πρέπει να έχει ιδεολογική τοποθέτηση και πρόταγμα για τον τόπο. Γι’ αυτό το λόγο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας επέλεξε να δηλώσει δημόσια τη στήριξή του στον Πέτρο Θωμόπουλο, επικεφαλής της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, η οποία συγκεντρώνει στελέχη απ’ όλο το φάσμα του προοδευτικού χώρου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Άργους-Μυκηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

«Το ΠΑΣΟΚ, ιστορικά, εξέλιξε την αυτοδιοίκηση με όλες τις μεγάλες νομοθετικές αλλαγές που ψηφίσθηκαν επί των ημερών του, εξελίσσοντας τις τοπικές κοινότητες σε Καποδιστριακούς Δήμους με τον Ν.2539/1997 (Νόμος Καποδίστρια) επί κυβερνήσεως Κ. Σημίτη και εν συνεχεία το 2010 μετεξελίσσοντας τους Καποδιστριακούς Δήμους σε Καλλικρατικούς με τον Ν.3852/2010 επί κυβερνήσεως Γ. Α. Παπανδρέου.

Έτσι και τώρα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την παράταξη, οι αρχές και οι αξίες του Κινήματος πρέπει να ακουστούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ κατόπιν συνεδρίασης του οργάνου της συντονιστικής επιτροπής ,εξέτασε τις υποψηφιότητες των δημοτικών παρατάξεων και το προγραμματικό τους πλαίσιο για το Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας και τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να συνδράμουν στον αγώνα του υπ. δημάρχου Πέτρου Θωμόπουλου και της παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση, που θα αποτελέσει ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές και θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο μέλλον.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis