home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επαναλειτουργεί η αθλητική παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP μετά την πυρκαγιά στο Λουτράκι

Είχε εκκενωθεί χθες λόγω της φωτιάς που έκαιγε κοντά στις εγκαταστάσεις στο Λουτράκι
Επαναλειτουργία sportcamp

Μια νέα μέρα ξημέρωσε και η αθλητική παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP επαναλειτουργεί πλήρως έπειτα από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Χθες έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Λουτράκι σε απόσταση από την κατασκήνωσή κινητοποιήθηκε άμεσα και έδρασε ακολουθώντας πιστά το σχέδιο εκκένωσης που είχε καταρτιστεί για την εταιρία.

Το σχέδιο εκτελέσθηκε υπό την πλήρη καθοδήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, Σπύρου Καραβούλη και της ομάδας αντιμετώπισης κρίσης (ΟΑΚ) της SPORTCAMP.

Έπειτα από την εντολή εκκένωσης που έλαβε η κατασκήνωση από τις αρμόδιες αρχές, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, όπου βρίσκονταν διαρκώς όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης και σεκιούριτι, παραδίδοντας με απόλυτο συντονισμό και ψυχραιμία τα παιδιά σε όσους γονείς ήρθαν να τα παραλάβουν.

Οι γονείς ενημερώνονταν τακτικά πριν, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης και όλη τη χθεσινή βραδιά με sms, newsletters στα προσωπικά τους τηλέφωνα και e-mails καθώς και με αναρτήσεις στο website και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου μας.

«Οι μικροί κατασκηνωτές μας είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν σήμερα το πρωί στην κατασκήνωση και ακολουθούν με τις ομάδες τους κανονικά το πρόγραμμά τους. 

Από τις 15:00 και ύστερα, θα παραλαμβάνουμε ξανά όσους κατασκηνωτές αποχώρησαν χθες και είμαστε σε συνεργασία με τους γονείς για την επιστροφή τους σε κατασκηνωτικούς ρυθμούς.

Το προσωπικό της κατασκήνωσης SPORTCAMP είναι έτοιμο για να τους υποδεχθεί και να συνεχίσει με αγάπη τη φροντίδα & την ψυχαγωγία των παιδιών όπως κάνει εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί κανονικά στο 2744023999, ενημερώνει η αθλητική παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis