home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωτιά στο Λουτράκι: Άνοιξε η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα

Άνοιξε και η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από τη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων προς Καλαμάκι μόνο για Αθήνα
Ουρές Αθηνών Κορίνθου 2

Άνοιξε μετά τις 20:00 της Δευτέρας η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, η οποία είχε κλείσει για ώρες λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι. Την ίδια στιγμή ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στο ρεύμα προς Πελοπόννησο, πολύ πριν το σημείο εκτροπής της κυκλοφορίας, στους Αγίους Θεοδώρους.

Νωρίτερα, μάχη με τις φλόγες έδιναν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Οι προσπάθειες επικεντρώνονταν στο να μην περάσει η πυρκαγιά στο Καλαμάκι καθώς η περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια της περιοχής.

Οι καπνοί στην περιοχή έχουν δημιουργήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. Η φωτιά περί τις 18:30 πλησιάζει στην Εθνική Οδό την οποία έκλεισε νωρίτερα η Τροχαία και στα δύο ρεύματα, παράλληλα με το κλείσιμο και της παλαιάς εθνικής οδού.

Η εν λόγω απόφαση αφορούσε και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων έως τον κόμβο της Επιδαύρου, προχώρησε η Τροχαία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Έχει ανοίξει μετά τις 19:00 η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από τη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων προς Καλαμάκι μόνο για Αθήνα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis